نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی: كارآفرینی ومهارت آموزی ازمهمترین عوامل ارتقا نظام آموزشی و اداری است

۲۳ مرداد ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۲۷ اخبار شیرپوینت
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاكیدات و اعتقادات دینی بر لزوم افزایش مهارت ومهارت آموزی ، گفت : كارآفرینی و مهارت آموزی از مهمترین عوامل ارتقا نظام های آموزشی ، اداری و اقتصادی كشور است.

علی اصغر یوسف نژاد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مهارت و فناوری دانشگاه علمی -كاربردی استان در ساری، افزود: مهارت آموزی و كار آفرینی در شرایط كنونی یك ضرورت است و باید به دنبال گسترش وافزایش مهارت عمومی جامعه در حوزه های مختلف باشیم.
وی ایجاد اشتغال، افزایش صادرات و اتكا نداشتن به درآمدهای نفتی را از اولویت های اصلی نظام دانست و بیان داشت: كارآفرینی، مهارت آموزی و افزایش بهره وری از مهمترین عوامل دستیابی كشور به توسعه پایدار و قطع هرگونه وابستگی است .
یوسف نژاد با تاكید بر لزوم تغییر و بازنگری در نظام آموزشی، اظهار داشت: نظام آموزشی موجود با نیازهای كشور منطبق نیست و باید اقدامات و فعالیت های جدی تری در زمینه رفع این نقیصه صورت گیرد.
وی اضافه كرد: در شرایط كنونی نظریه پردازی، بیان ایده ها، انباشت محفوظات و حفظ كردن اطلاعات از جمله شرایط نظام آموزشی است و افراد تحصیل كرده، نمی توانند مشكلات رشته تخصصی خود در زمینه های مختلف همچون صنعتی و اداری رفع كنند و تحصیلات در حد لازم كاربردی نیست .
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت خلاقیت و نوآوری مدیران در بخش های مختلف، افزود : مدیران ما باید كارآفرین ، خلاق و نوآور باشند تا شاهد افزایش بهره وری در حوزه های مختلف باشیم .
وی افزود: دانشگاه جامع علمی كاربردی باید از شرایط موجود كه دولت در حال كاهش تصدی گری و افزایش بجث های حاكمیتی است ، بیشترین بهره برداری را ببرد و براساس نیازهای كشور توسعه و گسترش یابد.
یوسف نژاد تاكید كرد: دانشگاهیان از جمله استادان دانشگاه جامع علمی و كاربردی باید با انجام فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی نیازهای جامعه را شناسایی كنند و اقدامات لازم برای رفع نیازها و احتیاجات كشور به عمل آورند .
نمایشگاه مهارت و فناوری كه با همت دانشگاه جامع علمی كاربردی مازندران در محل اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساری آغاز شد ،توسعه روحیه كارآفرینی و به نمایش گذاشتن دستاورد های این مجموعه را هدف قرار داده است.