ثبت‌نام دوره‌های كاردانی ترمی و پودمانی

۰۶ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۳۱ اخبار شیرپوینت
6 شهریور و 20 شهریورماه
ثبت‌نام دوره‌های كاردانی ترمی و پودمانی

ثبت نام دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی از ششم شهریور آغاز می شود و تا 13 شهریور ادامه خواهد داشت.

ثبت نام دوره های کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی در 272 رشته، 3416 کدرشته محل، 727 مرکز آموزشی در 31 استان کشور با ظرفیت پذیرش 135 هزار نفر انجام می شود و آزمون دوره کاردانی ترمی علمی کاربردی روز جمعه 8 مهرماه توسط سازمان سنجش بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

ثبت‌نام دوره‌های كاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمی كاربردی نیز از روز یکشنبه 20 شهریورماه آغاز و تا 27 شهریور ادامه خواهد داشت.داوطلبان می توانند در مهلت مقرر دفترچه و كارت اعتباری ثبت نام را از دفاتر پستی و یا به صورت  اینترنتی تهیه نموده و نسبت به ثبت نام خود از طریق پایگاه الكترونیكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org اقدام نمایند.