برگزاری دوره كارآفرینی عمومی و تخصصی مواد لبنی با رویكرد TRIZ

۱۱ آبان ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۴۱ اخبار شیرپوینت
در مركز آموزش علمی كاربردی بابل
برگزاری دوره كارآفرینی عمومی و تخصصی مواد لبنی با رویكرد TRIZ

مركز آموزش علمی كاربردی بابل با همكاری شركت كارآفرینی هدایت جهان كار اقدام به برگزاری دوره كارآفرینی عمومی برای دانشجویان و دوره كارآفرینی تخصصی (مواد لبنی با رویكرد TRIZ) برای مدرسین نموده است. در این دوره فراگیران با تشكیل تیم (شركت) ایده‌ی تجاری خود را در مدتی محدود به محصول (فرآورده، برند، لوگو، بسته‌‌بندی و ... ) تبدیل نموده و در پایان دوره تیم‌های برتر معرفی گردیدند. در مراسم افتتاحیه این دوره، رئیس مركز و مربی كارآفرینی مهندس جهانیان به اهمیت كارآفرینی در عصر امروز اشاره كردند و دانشجویان و مدرسین این مركز را به كسب مهارت‌های پویا و كارساز جهت موفقیت در زندگی و كسب‌و‌كار دعوت نمودند. شایان ذکر است در این دوره دكتر حجازیان و دکتر زینب حاتمی از مؤسسه‌ی استاندارد و تحقیقات صنعتی به عنوان مدرس دوره‌ی كارآفرینی تخصصی (مواد لبنی با رویكرد TRIZ) همكاری شایان توجهی داشتند.