مراسم افتتاحیه شرکت زایشی مرکز علمی – کاربردی سکان کیاکلا

۱۴ آبان ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۴۲ اخبار شیرپوینت
دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران از مراکز رشد پارک علم و فناوری مازندران سهم ویژه خواهد داشت
مراسم افتتاحیه شرکت زایشی مرکز علمی – کاربردی سکان کیاکلا

مراسم افتتاحیه شرکت زایشی مرکز علمی – کاربردی سرای کیفیت اندیشان کیاکلا برگزار شد.

در ابتدای این مراسم خسروی رئیس مرکز علمی – کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور کیاکلا ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز به تشریح روند شکل گیری شرکت زایشی فرصت پژوهان پرداخت.

وی با تاکید بر تقاضا محوری دوره های علمی – کاربردی و نقش آفرینی مثبت دانشگاه جامع علمی – کاربردی روند کنونی دانشگاه در توجه به مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری و حمایت از شرکتهای زایشی را روندی امیدبخش خواند.

دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی نیز بر ضرورت فعالیت کلیه مراکز علمی – کاربردی استان و تعامل مثبت با پارک علم و فناوری مازندران تاکید کردند و خواستار نقش آفرینی بیشتر مراکز و انجام فعالیتهای سیستماتیک در جهت افزایش نرخ رشد شرکتهای تکنولوژی محور شدند.

در ادامه شاملی معاونت توسعه و فناوری پارک علم و فناوری مازندران از فعالیتهای دانشگاه جامع علمی – کاربردی در خصوص شرکتهای زایشی تقدیر کرد و اعلام نمود پارک علم و فناوری مازندان یکی از سهمیه های مرکز رشد را به دانشگاه جامع علمی – کاربردی اختصاص می دهد.

گفتنی است در حاشیه این همایش نشست حرفه ای مدرسان کارآفرینی مازندران با سخنرانی صادقی مدیرعامل موسسه کارآفرینی فرصت پژوهان برگزار شد.