برگزاری جلسه هم اندیشی بازنگری رشته حقوق

۰۶ آذر ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۴۶ اخبار شیرپوینت
در مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد4 بابل
برگزاری جلسه هم اندیشی بازنگری رشته حقوق

جلسه هم اندیشی بازنگری رشته حقوق با حضور مدیرگروهها و مدرسان حقوق مراکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحدهای 1، 4 و 5 مازندران برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص کلیات  طرح و ارائه راهکار مناسب و بحث و تبادل نظر در خصوص سرفصل, منابع درسی، دروس پیش نیاز و هم نیاز, اختصاص دادن درس به مدرس متخصص با توجه به گرایش آنان بحث شد.

از اهم مصوبات این جلسه پیگیری ارائه کارورزی در دفاتر اسناد رسمی ادارات دادگستری شهرستان ها و انجام رایزنی های لازم بود تا دانشجویان بتوانند به نحوه مطلوب بطور کارگاهی تر از این ادارات آموزش های لازم راببینند. همچنین در خصوص ارزشیابی از عملکرد مدرسان با عنایت به تخصص و تجربه و تدریس درس مورد علاقه آنان استفاده شود.

جلسه آینده بعد از ایام سوگواری محرم در مرکز فرهنگ و هنر واحد 4 بابل تشکیل می گردد و قرار است تقسیمات دروس برحسب نظری و عملی، کیفیت و شیوه تدریس برخی سرفصل ها که نیاز به بازنگری دارد، در این جلسه تخصصی ترانجام شود