«شِبرِه» کلید خورد

۰۶ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۵۲ اخبار شیرپوینت
اولین جشنواره فیلم و عکس دانشجویان علمی – کاربردی مازندران
«شِبرِه» کلید خورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران شورای سیاستگزاری اولین جشنواره فیلم و عکس دانشجویان مراکز علمی – کاربردی مازندران فعالیت خود را آغاز کرد.

«شبره» اولین جشنواره فیلم و عکس مراکز علمی – کاربردی مازندران است که با هدف بالندگی و پویایی بیشتر دانشجویان علمی – کاربردی مازندران، هدایت و حمایت از آثار تولیدی دانشجویان علمی – کاربردی مازندران در زمینه فیلم و عکس، فراهم ساختن فضایی مناسب برای تبادل افکار و انجام فعالیتهای هنری و معرفی دانشجویان فعال در این زمینه به مراکز هنری و بازار فعالیت خود را آغاز کرده است.

طاهر پور دبیر این جشنواره ضمن اعلام این مطلب افزود: این جشنواره در اسفندماه سالجاری برگزار می شود و کلیه دانشجویان علمی – کاربردی مازندران از هر رشته تحصیلی می توانند در این جشنواره شرکت کنند.

تارنمای اینترنتی این جشنواره به در دست طراحی است که به زودی به اطلاع علاقمندان می رسد.