نشست شورای سیاستگزاری جشنواره «شبره»

۱۲ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۵۶ اخبار شیرپوینت
در محل واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران برگزار شد.
نشست شورای سیاستگزاری جشنواره «شبره»

نشست شورای سیاستگزاری جشنواره «شبره» در محل واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران با اذعان این مطلب که این جشنواره می تواند دانشجویان را به سمت فعالیتهای فرهنگی سوق دهد، گفت: اینگونه فعالیتها می تواند ضمن انگیزه بخشی، سبب تجربه اندوزی دانشجویان و به تبع آن ارتقاء فعالیتهای علمی آنان شود.

در ادامه حجت الاسلام ابراهیمی مدیرکل ارشاد استان با بیان اینکه این جشنواره ها می تواند برای دانش پژوهان ایجاد تحرک و نشاط علمی نماید، گفت: همگی باید با توجه به رسالتی که در عرصه فرهنگی داریم، گونه ای دغدغه مند عمل کنیم، جنبه های مختلف را مد نظر قرار داده و به فکر اثربخشی و بازخورد مثبت فعالیت مان باشیم.

یادآور می شود «شبره» اولین جشنواره فیلم و عکس مراکز علمی – کاربردی مازندران است که با هدف بالندگی و پویایی بیشتر دانشجویان علمی – کاربردی مازندران، هدایت و حمایت از آثار تولیدی دانشجویان علمی – کاربردی مازندران در زمینه فیلم و عکس، فراهم ساختن فضایی مناسب برای تبادل افکار و انجام فعالیتهای هنری و معرفی دانشجویان فعال در این زمینه به مراکز هنری و بازار فعالیت خود را آغاز کرده است.

این جشنواره از تاریخ 8 لغایت 10 اسفند درساری و در مجتمع فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران برگزار می گردد.