نشست کمیته سیاستگزاری اولین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی

۱۸ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۵۸ اخبار شیرپوینت
گزارش فعالیتهای اجرایی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران ارائه می شود
نشست کمیته سیاستگزاری اولین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی

جلسه کمیته سیاستگزاری اولین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور کلیه اعضاء و نمایندگان استانداری مازندران، سازمان صنعت و معدن و تجارت، اداره کل کار، تعاون و رفاه، سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری مازندران و تعدادی از صاحبنظران حوزه کارآفرینی روز شنبه 17 دی ماه سالجاری در محل دفتر ریاست واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران برگزار گردید.

در این نشست دکتر لحمیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران ضمن تبیین رسالت دانشگاه و شرحی از فعالیت های نظام آموزش عالی مهارتی، به تشریح اهداف دانشگاه در بر پایی این نمایشگاه پرداختندو بر تسریع فرآیند تشکیل کمیته های اطلاع رسانی، تشریفات، ارزیابی و نظرسنجی تاکید ویژه نمودند.

راه اندازی اولین مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان مازندران

بزودی راه اندازی می شود

دکتر لحمیان در پایان سخنانش از راه اندازی اولین مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی – کاربردی در استان مازندران در آینده ای نزدیک خبر داد.

در ادامه قربانی معاون آموزشی و پژوهشی و مسئول کارآفرینی واحد استانی با بیان جزییات و فعالیتهای انجام شده نمایشگاه، شش بخش اصلی و بخش های فرعی نمایشگاه را معرفی کردند و از سازمان های دولتی درخواست همراهی در اطلاع رسانی بهینه و حضور حداکثری در مراسم افتتاحیه را داشتند.

صادقی دبیر نمایشگاه و مدیرعامل موسسه کارآفرینی فرصت پژوهان نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده را ارائه کردند. برخی از این اقدامات شامل انتخاب سالن برگزاری، تهیه پلان، انتصاب تیم اجرایی، چاپ پوستر و بنر، ساخت وبلاگ و پرتال اینترنتی، راه اندازی سامانه پیام کوتاه، تهیه عکس از مشاغل و ... بوده است. همچنین صادقی خبر از ارائه بیش از سیصد عکس در بخش Job fair  نمایشگاه داد که یکصد عکس آن توسط یک تیم خبره در روزهای اخیر تهیه شده است.

فتاحی نماینده استانداری مازندران نیز در این جلسه با تاکید بر اطلاع رسانی نمایشگاه به کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان از حمایت استانداری از این نمایشگاه نوید دادند.

موزانی مدیر سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران که به عنوان مدیر کلینیک کسب و کار این نمایشگاه معرفی شدند، با ارائه مطالبی بخش های مختلف کلینیک کسب و کار، برنامه های این کلینیک را تشریح کردند.

ابراهیمیان نماینده سازمان کار، تعاون و رفاه استان نیز در بخش مشاغل خانگی توضیحات مبسوطی ارائه داشتند و آمادگی برای هر گونه همکاری کارگروه اشتغال را با دانشگاه اعلام کردند.

شاملی معاون توسعه و فناوری پارک علم و فناوری استان نیز تاکید داشتند که خود پارک با گرفتن یک غرفه مستقل در این نمایشگاه حضور فعال خواهد داشت.

مختار صباغی معاون آموزش مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 1 مازندران و عضو کمیته سیاستگزاری نیز طی سخنانی بر کیفیت غرفه های نمایشگاه و خروجی مناسب نمایشگاه تاکید کرد.

در خاتمه رضا خسروی موسس مرکز علمی کاربردی سکان بر روی اثر بخشی نهایی و اهمیت فیدبک های مناسب این نمایشگاه پرداخت و گفت: به اهمیت این نمایشگاه نباید صرفا از بعد مراکز علمی – کاربردی و حتی واحد استانی دانشگاه نگاه کرد، بلکه این نمایشگاه اهمیت فرابخشی دارد، دغدغه های استانی را در حوزه اشتغال و کارآفرینی دنبال می کند و باید توجه و اهتمام ویژه ای از سوی همه دست اندرکاران نمایشگاه به این مهم وجود داشته باشد.

از اهم مصوبان این نشست این بود که مقرر شد تا گزارشی از فعالیت های انجام شده در اولین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان از سوی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران ارائه گردد.