نشست روسای مراکز علمی - کاربردی مازندران

۲۷ دی ۱۳۹۰ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۶۱ اخبار شیرپوینت
به میزبانی مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران، در آمل برگزار شد.
نشست روسای مراکز علمی - کاربردی مازندران

نشست روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران روز پنجشنبه 22 دی ماه سالجاری به میزبانی مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران، در آمل برگزار شد.

در ابتدای این نشست قنبری رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 مازندران به ارائه گزارشی از فعالیتهای اخیر مرکز پرداخت.

وی با بیان این مطلب که در سالجاری بیش از 3 میلیارد ریال جهت توسعه فضای فیزیکی مرکز و نزدیک به 300 میلیون ریال تجهیزات کمک آموزشی برای مرکز خریداری شده، گفت : تمامی فعالیتهای این مرکز به اقتضای نوع مرکز، در جهت رشد و توسعه فعالیتهای فرهنگی است و شعارمان این است که هر روزمان بهتر از روز قبل باشد.

قنبری ادامه داد: تاکنون بیش از 100 عنوان کتاب توسط انتشارات مرکز به چاپ رسیده کرد: برخی از این کتابها اکنون به چاپ پنجم رسیده اند و منابع درسی علمی – کاربردی و بسیاری از دانشگاههای دیگر هستند.

رئیس مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 5 در پایان خبر از برگزاری چند نمایشگاه و همایش توسط مرکز تا پایان سالجاری داد.

در ادامه دکتر لحمیان رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران به تبیین سیاست های دانشگاه جامع علمی – کاربردی و نظام آموزش عالی مهارتی پرداخت.

دکتر لحمیان با اذعان این مطلب که همه مراکز علمی – کاربردی استان باید در راستای نظام آموزش عالی مهارتی گام بردارند، گفت: همه مراکز علمی – کاربردی استان بحمدالله از روند رو به رشد مثبتی برخودارند و بیشتر مراکز علمی – کاربردی استان توسعه فیزیکی فضای های آموزشی خود را در کنار کیفیت بخشی به آموزشها در دستور کار قرار داده اند.

وی افزود: برای تاسیس اولین مرکز رشد وابسته به دانشگاه جامع علمی – کاربردی در کشور رایزنی های لازم با پارک علم و فناوری استان انجام شد و انشالله این امر بزودی تحقق می یابد.

رئیس دانشگاه علمی – کاربردی مازندران در پایان سخنانش خواستار همکاری مراکز در برگزاری هر چه بهتر اولین نمایشگاه ملی اشتغال و توسعه کارآفرینی در استان شد.

در ادامه جلسه صادقی دبیر اولین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی به تشریح فعالیتهای انجام شده در دبیرخانه نمایشگاه پرداخت و گفت: اصولا نمایشگاه یک رسانه برای انتقال مفاهیم کلیدی است و این نمایشگاه که بصورت ملی برگزار می شود،  حضور فعال مراکز علمی – کاربردی مازندران را می طلبد و این حضور می تواند برای این مراکز فرصتی مغتنم باشد تا به معرفی رشته های خود، مشاغلی که این رشته ایجاد می کنند و فرآیند تولید دانش و محصول در دانشگاه علمی – کاربردی بپردازند.

این نشست با پاسخ به پرسشهای روسای مراکز توسط رئیس و کارشناسان واحد استانی به کار خود پایان داد.