همایش آموزشی مدیران آموزش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۳۱ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۸۹ اخبار شیرپوینت
به میزبانی مرکز فرهنگ و هنر 5 مازندران در آمل برگزار گردید
همایش آموزشی مدیران آموزش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

همایش آموزشی مدیران آموزش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از بیست و پنجم خردادماه سالجاری به مدت دو روز و به میزبانی مرکز فرهنگ و هنر 5 مازندران در آمل برگزار گردید.

این همایش به دعوت دکتر عیسی کشاورز مدیرکل آموزش توسعه فعالیت­های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور دکتر رجبعلی برزویی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر تشکری مدیرکل دفتر گسترش، دکتر طالبی مدیرکل برنامه­ریزی و تامین منابع آموزشی، حجت­الاسلام والمسلمین دکتر عباسعلی ابراهیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، دکتر لحمیان رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران و رؤسای آموزش ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور و جمعی از روسای مراکز دانشگاه علمی کاربردی مازندران و تهران و با محوریت بررسی سرفصل­های دروس دوره­های مختلف آموزشی فرهنگ و هنر برگزار شد.

در جلسه روز پنج­شنبه بیست و پنجم خردادماه که از ساعت 15 با تلاوت قرآن مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید، دکتر عیسی کشاورز به عنوان سخنران اصلی در مورد ماهیت و اهمیت رشته­های فرهنگ و هنر و ارتباط آن با هویت ملی سخنانی ایراد کرد.

وی خبر از به مرتفع شدن موانعی که بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی وجد داشت و روند رشد را در سال­های گذشته کند کرده بود، داد.مدیرکل آموزش توسعه فعالیت­های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ذکر آمار دقیق از رشد کمی و کیفی رشته­های فرهنگ و هنر از ارتقاء سطح آموزشی در این رشته­ها سخن گفت و در پایان خواستار این شد تا با تلاشی مضاعف از شرایط کنونی برای جهشی چشمگیر استفاده شود.

حجت­الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیمی مدیرکل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران پایان خودشناسی و جهان­­شناسی را به عنوان دریچه­های اصلی معرفت الهی تبین نمود. در پایان با اجرای موسیقی سنتی و محلی توسط هنرمند برجسته آقای علی اصغر رستمی (دانشجوی مرکز) با همکاری گروه موسیقی هزاردستان، و پذیرایی مراسم خاتمه یافت.

در روز جمعه بیست و ششم خردادماه نیز با تشکیل کمیته تخصصی به بررسی جزئیات مسایل و مشکلات اجرای رشته­های فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی و ارایه راه­حل­های عملی و تغییراتی که جهت ارتقای امر آموزش فرهنگ و هنر از اهمیت ویژه­ای برخوردار است، پرداخته شد.

در پایان مراسم روز جمعه حاضرین در جلسه با حضور در مرکز فرهنگ و هنر 4 مازندران ساختمان جدیدالتأسیس این مرکز را افتتاح کردند. در مراسم افتتاحیه فاز سوم مجتمع آموزشی این مرکز دکتر لحمیان رئیس واحد استانی مازندران به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده واحد استانی و مراکز در ارتقاء سطح کمی وکیفی فضا و امکانات آموزشی، همچنین اجرای دقیق ضوابط دانشگاه جامع علی - کاربردی پرداختند. لحمیان در سخنانش تاکید کرد با شتاب فزاینده چرخه تولید علمی در سال تولید ملی و حمایت از کار و نیروی انسانی در کشور روند رو به رشد دانشگاه جامع را نیز شاهد خواهیم بود. دکتر کشاورز نیز از همت و تلاش خستگی ناپذیر همه مسئولین و کارکنان مراکز و خواستار حفظ این روحیه جهادی و تلاش با تمام توان در جهت ارتقاء تمامی جوانب حوزه آموزش عالی شدند.