قهرمانی تیم کشتی آزاد دانشگاه علمی - کاربردی مازندران

۳۱ تیر ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۹۱ اخبار شیرپوینت
در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور سراسر کشور
قهرمانی تیم کشتی آزاد دانشگاه علمی - کاربردی مازندران

تیم کشتی آزاد دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران مقام نخست این رشته را در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور سراسر کشور کسب کرد.

تیم کشتی آزاد دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران با کسب 3 مدال طلا، 2 برنز و کسب 2 مقام چهارم، سکوی اول این رشته را بین 45 دانشگاه کشور در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور سراسر کشور از آن خود نمود.

بر این اساس علیرضا عالمیان در 55 کیلوگرم، مهدی باباجان تبار در 84 کیلوگرم و هادی جانبازی در 120 کیلوگرم مدال طلا، مهرشاد اکبری در 60 کیلوگرم مدال برنز و پیروز رودپشتی در 96 کیلوگرم مدال برنز، حر خلیلی دستکنده کلایی در 74 کیلوگرم و مرتضی درزی در 60 کیلوگرم به مقام چهارم دست یافتند.

مسعود واحدی، منصور یحیی زاده نیز به عنوان مربی و کمک مربی تیم کشتی آزاد دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران را همراهمی کردند.

یادآور می شود یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور به میزبانی دانشگاه ارومیه و با حضور 3500 ورزشکار در 12 رشته ورزشی فوتبال، بسکتبال، والیبال، فوتسال، هندبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو میدانی، تکواندو و کشتی آزاد و فرنگی برگزار گردید.