پذیرش دانشجو در28 مرکز و 161 کد رشته مهارتی

۲۷ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۰۹۵ اخبار شیرپوینت
27 شهریور پایان زمان ثبت نام پذیرش دوره های کاردانی فنی و حرفه ای پودمانی
 پذیرش دانشجو در28 مرکز و 161 کد رشته مهارتی

28 مرکز علمی – کاربردی مازندران در 161 کد رشته، در پذیرش دوره های کاردانی فنی و حرفه ای پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی دانشجو می پذیرند.

دکتر رضا لحمیان رئیس دانشگاه علمی –کاربردی مازندران با اعلام این خبر افزود: در این پذیرش جذب دانشجو در دوره های کاردانی پودمانی نظام جدید آموزش عالی مهارتی خواهد بود که‌ سر فصل ها،‌ محتوا و شیوه آموزشی جدید به اجرا در می آید.

وی با بیان اینکه محتوای این دوره ها 40 درصد  دانش تئوری و 60 درصد آموزش‌ها عملی است، افزود: برای کلیه دانشجویان کاردانی فنی و حرفه ای پودمانی در نیمسال اول سال تحصیلی آینده، 32 ساعت کار بینی در نظر گرفته شده است.

دکتر لحمیان در پایان خاطر نشان کرد: ثبت نام این دوره ها که از روز دوشنبه 20 شهریور آغاز شده 27 شهریورماه پایان می پذیرد.