نشست همکاری واحد استانی مازندران و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

۱۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۹۶ اخبار شیرپوینت
نشست همکاری واحد استانی مازندران و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

طی نشستی رئیس واحد استانی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بر گسترش همکاری فی مابین تاکید کردند.

در ابتدای این نشست دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه علمی – کاربردی مازندران با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه جامع علمی – کاربردی و استقرار نظام آموزش عالی مهارتی ارائه کردند و خواستار همکاری بیشتر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تدوین رشته های مهارتی مورد نیاز استان و توسعه تعاونی های دانش بنیان علمی - کاربردی شدند.

بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران نیز با بیان اینکه نیازمند به استفاده از تجربیات دانشگاه جامع علمی – کاربردی در حوزه های مرتبط هستیم، گفت: این اداره کل در خصوص ساختاردهی و حمایت مالی از تعاونی دانش بنیان علمی – کاربردی بطور کامل همکاری خواهد داشت.

لازم به ذکر است در پایان این نشست مقرر گردید تفاهم نامه ای جهت گسترش همکاری های بین دو سازمان منعقد گردد.