رشته های مهندسی فناوری ارشد بهینه سازی تولید قطعات صنعتی و تولید برنج ارگانیک در مازندران

۱۱ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۹۷ اخبار شیرپوینت

ثبت نام دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد و مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی از 8 آذرماه آغاز و تا 17 آذرماه ادامه خواهد داشت.

دکتر رضا لحمیان، رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مازندران با اعلام این خبر افزود : داوطلبان ثبت نام در دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد و مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی در مهلت مقرر می توانند با مراجعه به پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org نسبت به مشاهده دفترچه ، خرید الکترونیکی کارت اعتباری ثبت نام به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب و ثبت نام خود اقدام نمایند. دکتر لحمیان در ادامه اظهار داشت: پذیرش دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد برای اولین بار در استان مازندران در دو رشته مهندسی فناوری ارشد بهینه سازی تولید قطعات صنعتی و مهندسی فناوری ارشد تولید برنج ارگانیک، در دو گروه صنعت و کشاورزی انجام می شود.

وی تصریح کرد: 2 مرکز علمی ـ کاربردی جهاد کشاورزی ساری و فولادین ذوب آمل این دوره ها را برگزار می کنند.

لازم به ذکر است  آزمون تخصصی دوره های کارشناسی حرفه ای ارشد و مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی 11 اسفندماه 91 توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود.

( ۱ )