نشست خبری رئیس واحد استانی مازندران

۲۵ آذر ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۰۹۸ اخبار شیرپوینت
ساختمان اداری دانشگاه علمی - کاربردی مازندران در دهه مبارک فجر به بهره برداری می رسد
نشست خبری رئیس واحد استانی مازندران

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران رضا لحمیان بعد از ظهر چهارشنبه 22 آذر ماه 91 در نشست خبری که در هتل نوید ساری برگزار شد اظهارداشت: 38 مرکز دانشگاهی علمی کاربردی در مازندران فعال هستند.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی ساختمان اداری دانشگاه علمی کاربردی مازندران از شهریور ماه سال گذشته آغاز شده است گفت: عملیات اجرایی این ساختمان دی ماه امسال یا یک هزار و 470 مترمربع زیربنا در 4 طبقه با هزینه 750 میلیون تومان به اتمام می رسد و انشالله در دهه مبارک فجر شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی استان از سال 77 فعالیت خود را آغاز کرد افزود: سال گذشته آغاز سیاست گذاری نظام مهارتی و نظام آموزش عالی مهارتی بوده که مقام معظم رهبری در 13 بند سیاست های اشتغال نظام را تدوین کرده و یکی از آنها گسترش نظام آموزش عالی مهارتی است.

لحمیان با اعلام اینکه مجلس نهم کمیته آموزش عالی مهارتی را راه اندازی کرده است گفت: دولت سه آیین نامه نظام آموزش عالی مهارت و فناوری ، نظام عالی استغال و نظام صلاحیت حرفه ای را تدوین کرده است.

وی تصریح کرد: برای دوره تحصیلات تکمیلی 12 رشته کارشناسی ارشد در حال تدوین است که در حال حاضر دو رشته مهندسی فناوری ارشد مکانیک و کارشناسی ارشد حرفه ای با گرایش تولید برنج ارگانیک در مازندران راه اندازی شده است و در این رابطه 7 هزار نفر داوطلب بودند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران آمادگی خود را در خصوص راه اندازی رشته خبرنگاری در مقطع کارشناسی در گرایش های ورزشی ، سیاسی و اجتماعی با همکاری خانه مطبوعات استان اعلام کرد.

لحمیان یادآور شد: همچنین مرکز علمی کاربردی ورزشی دوره کاردانی مربیگری کشتی در مازندران راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی دارای کمترین شهریه در میان دانشگاه ها و موئسسات آموزش عالی کشور است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران اظهارداشت: به توصیه استاندار مازندران با توجه به نیاز استان دوره کاردانی مدیریت پسماند و فضای سبز در دانشگاه علمی کاربردی مازندران تدوین شده است.

لحمیان با بیان اینکه 560 هزار داوطلب برای دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی مازندران در سال جاری داشتیم گفت: در حال حاضر 25 هزار و 500 دانشجو در 386 کدرشته محل، 112 کدرشته محل کارشناسی، 274 کد رشته محل کاردانی و دو رشته کارشناسی ارشد در استان داریم.