نشست روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران با حضور مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش فنی و حرفه ای استان و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران

۳۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۱۳ اخبار شیرپوینت
 دکتر لحمیان رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران در جلسه نشست روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران که با حضور مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش فنی و حرفه ای استان  و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران برگزار شد طی سخنانی اذعان داشت: دانشگاه جامع علمی – کاربردی صرفا بدنبال جذب دانشجو، ارائه آموزشهای تئوریک و تحمیل فارغ التصحیلان خود به بدنه ی اشتغال کشور نیست، بلکه دغدغه دانشگاه آموزش نیروی ماهر در زمینه های مختلف مورد نیاز کشور است.
 نشست روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران با حضور مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش فنی و حرفه ای استان  و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران

وی با بیان اینکه رشته های از پایین به بالا و بر اساس نیازهای منطقه ای تدوین و به اجرا در می آیند افزود: اولویت دانشگاه علمی – کاربردی توسعه آموزشهای جوار صنعت و تامین نیروی ماهر مورد نیاز بخشهای مختلف تولیدی است.

وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد دانشگاه دغدغه های جدی در خصوص تعامل سازنده با بخشهای صنعتی استان و اشتغال و کارآفرینی فارغ التحصیلان خود دارد.

در ادامه جلسه بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران که در جمع روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران سخن می گفت با اشاره به برخی از مشکلات فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: علیرغم وجود برخی موانع در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، استان مازندران از حیث نیروی انسانی یکی از استانهای سرآمد کشور است و به جرات می توان گفت تکنسین های خبره ای که در بخشهای مختلف استان داریم حتی می توانند به کلیه کشور سرویس دهی نمایند.

وی در ادامه افزود: یکی از قطعات پازل شتغال در استان واحدهای تولیدی، انجمن ها و تشکل ها هستند که با ارتباط با مراکز دانشگاهی مانند مراکز علمی – کاربردی می توانند تسهیل کننده و کمک کار حل مشکلات باشند.

وی همچنین خواستار توجه بیشتر به توقعات عملیاتی واحدهای تولیدی شد و افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان آمادگی دارد با هر مجموعه ای که نگاه توسعه ای به استان دارد همکاری و هر فعالیتی که موجب رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی و استانی می شود را پشتیبانی کند.

همچنین شریعت نژاد مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران دغدغه های آموزش، اشتغال و مهارت را از دغدغه های اساسی هر دولتی خواند و گفت: مهارت اولی تر از اشتغال است زیرا هر فردی که بدنبال اشتغال است باید مهارت شغلی مربوطه را بخوبی فرابگیرد.

وی با بیان اینکه باید سوگیری و انتخاب مسیر طوری باشد که برای حل معضل اشتغال راه حل های اساسی ارائه و انجام شود، افزود: از مشکلات عمده در این حوزه عدم جود متولی مشخص برای نهادهای متعدد آموزش مهارت در کشور بود که با تدوین نظام آموزش عالی مهارتی و پیاده سازی آن در استان همه نهادها تحت لوای این نظام نامه فعالیت های خود را ساماندهی و یکدیگر را تکمیل می کنند.

وی در خاتمه بیان کرد: خوشبختانه در مازندران تعامل خوبی بین سازمان فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی – کاربردی وجود داشته و دارد و انشالله ادامه دار خواهد بود چون به عنوان تکه های یک پازل باید در کنار یکدیگر قرار بگیریم و جوانان را به سوی تولید و خدمت سوق دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با حضور در جمع روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران طی سنخنانی اذعان داشت: بیشترین دغدغه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران آموزش و مهارت آموزی در رشته های مرتبط با حوزه کاری اداره کل است.

وی بر برنامه محور بودن توسعه آموزشها و کیفیت بخشی به محتوای دوره های آموزشی تاکید کرد و افزود: پیشرفتهای شایانی از حیث کمی و کیفی در مراکز علمی – کاربردی اتفاق افتاده است و افزایش متقاضایان ورود به این مراکز از نشانه های این پیشرفت است.

دکتر ابراهیمی در خاتمه در خصوص توسعه همکاریاداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با واحد استانی و مراکز علمی – کاربردی استان اعلام آمادگی کرد.

دکتر محمدپور عمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز با اذعان این مطلب که در خصوص واحدهای وابسته به سازمان متبوع خود از هرگونه کمک و پشتیبانی دریغ نخواهد کرد، از روسای مراکز علمی – کاربردی که در حوزه های مرتبط با سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران فعال هستند جهت شرکت در یک نشست تخصصی در حوزه صنعت و معدن دعوت بعمل آورد و خواستار همکاری در احصای بازخوردهای نظام آموزش عالی مهارتی در استان شد.