جلسه توجیهی دانشجویان جدید در مركز آموزش جهاد كشاورزی مازندران

۰۵ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۱۵ اخبار شیرپوینت
  جلسه توجیهی دانشجویان جدید در مرکز آموزش جهاد کشاورزی مازندران با حضور دکتر طهماسبی عضو شوراء و مدیر گروه موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد کشاورزی،مسئولین و اساتید شانزدهم مهرماه سال جاری برگزار شد.
جلسه توجیهی دانشجویان جدید در مركز آموزش جهاد كشاورزی مازندران

در ابتدای این مراسم پیام تصویری دکتر فلسفی رئیس موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی جهاد کشاورزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی پخش گردید در ادامه مهندس ابوذری رئیس مرکز و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تبریک سال جدید تحصیلی به دانشجویان، آنها را به کارآفرینی در عرصه کشاورزی توصیه کرد و گفت: رسیدن به استقلال در بخش کشاورزی بدون امر آموزش امکان پذیر نمی باشد.ایشان در ادامه برنامه،پیام رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در خصوص آغاز سال تحصیلی را قرائت نمود.

در ادامه مراسم، دکتر طهماسبی عضو شوراء و مدیر گروه موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهاد کشاورزی نیز با اذعان این مطلب که دانشجویان و مدرسین می بایست مسئله ها را در بخش های تخصصی خودشان ،شناسایی و آن ها را در خلال و موازات تدریس حل کنند، اذعان کرد: جمعیت دانشجویان نسبت به سالهای گذشته رشد چشمگیری داشته و در علم نانو تکنولوژی در کشت ارگانیک ما جزء 10 کشور اول و در منطقه اول هستیم.

در ادامه حجت الاسلام حاجی پور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی مازندران سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) را گرامی دانسته و آنها را الگوی مناسبی برای جوانان دانست. وی با اشاره به احادیثی در خصوص کسب علم ودانش و به اهمیت مسائل فرهنگی پرداخت و دانشجویان را مشارکت در حوزه فعالیتهای اقتصادی با توجه به آموخته های تخصصی علمی دعوت کرد.

در بخش های دیگر این مراسم معاون آموزشی و پژوهشی مرکز و مدیر آموزش مرکز نیز به بیان آئین نامه ها، مقررات آموزشی و معرفی سامانه های دانشگاه پرداختند.

از دیگر برنامه های این مراسم قرائت سوگند نامه دانشجویی وبازدید از نمایشگاه کتاب بود.