تمدید مهلت ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته

۱۶ دی ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۲۶ اخبار شیرپوینت
ثبت نام دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392 ، تا روز شنبه 21 دی ماه تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی ، دکتر علی صدر معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت :  کلیه متقاضیان می توانند جهت ثبت­نام در  دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392 ، تا روز شنبه 21 دی ماه ،پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (به صورت الکترونیکی از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  قابل دسترسی است ) و تهیه اطلاعات مورد نیاز ، نسبت به ثبت­نام اقدام نمایند.
با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های عضو شبكه بانكی شتاب كه پرداخت الكترونیكی آن‌ها فعال می‌باشد، با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 000/144 (یكصد وچهل چهارهزار) ریال نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.​