اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌ کارشناسی حرفه‌ای و کاردانی پودمانی حین کار غیرحضوری

۲۱ دی ۱۳۹۲ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۲۸ اخبار شیرپوینت
فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌ کارشناسی حرفه‌ای غیرحضوری بهمن‌ماه سال 1392 و دوره‌های کاردانی پودمانی حین کار غیرحضوری دانشگاه جامع علمی‌كاربردی مهرماه سال 1392 اعلام گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر صدر معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت : پذیرفته‌شدگان دوره‌ کارشناسی حرفه‌ای لازم است جهت انتخاب پودماناز تاریخ 21/10/92 لغایت 25/10/92 و پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی پودمانی حین کار غیرحضوری از تاریخ 1/11/92 جهت دریافت خدمات آموزشی مورد نیاز به سامانه آموزش های تکمیلی بین سطوح تحصیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی (ساتب) به آدرس: www.sateb.uast.ac.ir مراجعه نمایند.