تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علمی – کاربردی مازندران

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۳۴ اخبار شیرپوینت
   معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران در مراسم تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علمی- کاربردی مازندران در مراسم تجلیل بر ضرورت شناسایی طرح های محرک توسعه استان تاکید کرد.حسن خیریان پور گفت:انتخاب طرح های محرک توسعه استان  می تواند در جهت و مسیر برنامه های توسعه منطقه ای و ملی جایگاه با ارزش خود را در سطح منطقه نمایان سازد.
تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علمی – کاربردی مازندران

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مازندران در مراسم تجلیل از استادان نمونه دانشگاه علمی- کاربردی مازندران در مراسم تجلیل بر ضرورت شناسایی طرح های محرک توسعه استان تاکید کرد.حسن خیریان پور گفت:انتخاب طرح های محرک توسعه استان می تواند در جهت و مسیر برنامه های توسعه منطقه ای و ملی جایگاه با ارزش خود را در سطح منطقه نمایان سازد.

وی با اشاره به توانمندی های نهفته موجود در استان ، افزود: باید ظرفیت های بخش کشاورزی ، صنعت ، معدن؛ صنایع تبدیلی، گردشگری و آموزش عالی در مازندران را شناسایی کنیم و به فعلیت برسانیم . نوسازی وتحول اداری در برنامه کاری کارگروه پژوهش و تحول اداری قرار دارد .

خیریان پور بیکاری را یکی از معضلات اصلی جامعه عنوان کرد و اظهار داشت : بیشترین معضل بیکاری مربوط به فارغ التحصیلان است که نوع نگاه آنان به اشتغال باید تغییر کند.

وی با اشاره به اینکه تسهیل در فرایند تولید از برنامه های کاری دولت است ، افزود: در این راستا مراکز علمی – کاربردی می تواند نیروهایی پرورش دهند که مورد نیاز جامعه باشد.

معاون استاندار مازندران مازندران با بیان اینکه همه ما خودمان را مدیون معلمان و اساتید می دانیم گفت: اگر جامعه ای توانمند و کشوری پیشرفته می خواهیم باید علم ، آگاهی و دانایی توجه ویژه ای داشته باشیم . وی با اشاره به اینکه ما امروز در عصر دانایی قرارداریم ، افزود : کشوری می تواند در مناسبات بین المللی قدرتمند عمل کند که تسلط بیشتری به علم و دانایی داشته باشد. مسلح شدن به سلاح دانایی و معنویت انسان را به کمال مطلوب می رساند.

خیریان پور اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را  دو اولویت ویژه سال 93 عنوان کرد و گفت :عزم ملی و مدیریت جهادی را مراکز دانشگاهی، معلمان و اساتید می توانند زمینه سازی و فرهنگ سازی کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران هم در آیین افزود:

هم اکنون 32 هزار و 500 دانشجو در 136 رشته کاردانی ، 123 رشته کارشناسی و چهار رشته کارشناسی ارشد در واحد های زیر پوشش این دانشگاه در حال تحصیل هستند . رضا لحمیان رسالت دانشگاه علمی – کاربردی مازندران را مهارت آموزی و تربیت نیروهای مورد نیاز استان در رشته های شغلی مختلف برشمرد و تصریح کرد : فعالیت مرکز رشد خوشه  فناوری های طیور و ماکیان از نقاط قوت این دانشگاه است . در پایان این مراسم از 15 استاد نمونه دانشگاه علمی – کاربردی مازندران با اهدای لوح، قدردانی شد.