ثبت نام دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» سال 1393 دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۴ تیر ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۳۶ اخبار شیرپوینت
 زمان ثبت‌نام در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای در دو بخش «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» سال 1393 دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.
ثبت نام دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای  «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» سال 1393 دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر صدر معاون سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای در دو بخش «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» سال 1393، از روز سه‌شنبه 31 تیرماه آغاز و تا روز دو‌شنبه 6 مرداد‌ماه ادامه خواهد داشت. این پذیرش در 358 رشته، 5766 کدرشته محل، 907 مرکز آموزش  علمی کاربردی، 31 استان و 223 شهر در سراسر کشور با ظرفیت جذب 700/274 نفر در حال انجام می‌باشد.
پذیرش در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای «حضوری» براساس معدل کل و نوع دیپلم با توجه به اولویت‌های بومی و غیربومی، سهمیه شاغل، آزاد، رزمندگان و ایثارگران انجام می‌شود و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.
پذیرش در دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای به شیوه آموزش‌های خاص«حین‌کار غیرحضوری» براساس اولویت‌های انتخابی و ظرفیت‌های اختصاص داده شده انجام می‌شود و صرفا به داوطلبان بومی اختصاص دارد و معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق نمی‌گیرد.
داوطلبان طبق ضوابط و شرایط تعریف شده در دفترچه پذیرش می‌توانند از هر دو بخش انتخاب رشته نمایند.
متقاضیان می‌بایست در زمان اعلام شده به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.
در ضمن داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره‌های مذکور می‌توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند​ .