دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران با امام جمعه شهرستان قائمشهر به مناسبت بیست ودومین سالگرد تأسیس دانشگاههای علمی کاربردی

۲۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۴۰ اخبار شیرپوینت

رضا لحمیان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران به مناسبت ایام بیست ودومین سالگرد تاسیس دانشگاههای علمی کاربردی روز 18 مهرماه در دیدار با امام جمعه شهرستان قائمشهر در نطق پیش از خطبه نماز با بیان اینکه دو نظام آموزش عالی نظری و نظام آموزش مهارتی در کنار سازمان فنی و حرفه ای به عنوان ارکان نظام دانشگاه قرار گرفته است ودر نظام آموزشی مهارتی دانشگاه علمی کاربردی خود را مسئول اشتغال فارغ التحصیلان می داند اظهار داشت :اشتغال موجب درآمدزائی و ایجاد شخصیت اجتماعی جوانان در جامعه می شود و این امر موجب دوری جوانان از ناهنجاریها می گردد.

وی افزود یافتن شغل مناسب یکی از معضلات جوانان پس از فارغ التحصیلی می باشد،که در نظام عالی مهارتی شیوه برنامه ریزی آموزشی از پائین به بالاست و همچنین در استان مازندران تدوین رشته ها متناسب با نیازهای منطقه و استان است که این امر مهم باعث می شود تا دانش آموختگان ما بر بدنه اشتغال کشور تحمیل نشوند.