نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران در جمع خبرنگاران همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۴۱ اخبار شیرپوینت
رضا لحمیان،رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران د ر تایخ 8 مهر ماه به مناسبت ایام  بیست ودومین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری در جمع خبر نگاران رسانه های گروهی استان ،هدف از تشکیل و ایجاد این دانشگاه براساس مصوبات شورای عالی فرهنگی را توسعه نظام آموزش مهارتی و ارتباط بین رشته تحصیلی دانشجویان و شغل آینده شان در بازار کار عنوان کرد.

وی در ادامه سخنانش با اعلام اینکه  29 هزار و706 نفر دانشجو در سال جاری در دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان مازندران تحصیل می کنند و اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران ،سومین واحد استانی از نظر تعداد مرکز و چهارمین استان از نظر سرانه دانشجوئی در کشور است، افزود:13 درصد سهم نظام آموزش عالی استان مازندران در نظام مهارتی را دانشگاه جامع علمی کاربردی عهده دارد.

همچنین  وی با اشاره به لزوم توجه به توسعه پژوهشهای کاربردی گفت: تولید ثروت از علم ،از مسائل مهمی است که در دانشگاه علمی کاربردی دنبال می شود.

ایشان متذکر شد،یکی از اهداف بسیار مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی برقراری ارتباط بین رشته تحصیلی و شغل افراد است و به همین دلیل دانش آموختگان ما بربدنه اشتغال کشور تحمیل نمی شوند.

وی در پایان سخنانش از حمایت های معنوی و مادی دانشجویان خبر داد که ایده های خود را در مراکز رشد پارک علمی و فناوری،عملی و تجاری سازی می کنند.