برگزاری جشن شکوهمند انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان مازندران

۲۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۱۴۸ اخبار شیرپوینت
جشن شکوهمند انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی در سالن همایش باشگاه برق ساری  در تاریخ 18/11/93 با حضور حاج آقا محمد رضا طالقانی برگزار گردید.

جشن سی و ششمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران با حضور حجت الاسلام والمسلمین خادم الشریعه محمود نظری ، محمدرضا طالقانی پهلوان پیشکسوت کشتی و از همراهان حضرت امام (ره) در نوفل لوشاتو و پرواز تاریخی انقلاب در 12 بهمن 1357 ، مدیران کل و مسئولین استانی وشهرستانی و روسای مراکز علمی کاربردی در سالن همایش باشگاه برق ساری در تاریخ 18/11/93برگزار شد.

درآغاز پس از تلاوت آیات قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپ پیروزی انقلاب حجت الاسلام خادم الشریعه محمود نظری سخنرانی فرمودند. ایشان ضمن تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر فرمودند: حوزه و دانشگاه از لحاظ تکامل انسان و تعادل برکات وجودی قرین هستند و این نشات گرفته از محوریت وحی است.
این عالم بزرگ بیان داشت: قرآن کتاب آسمانی و چهارده معصوم نیز معلمان آن و مروجان این آیین هستند.
وی مکتب اسلام را سرآمد همه ادیان و مذاهب دانست و ادامه داد : مکتب اسلام بدون هیچ غرض و عنادی با همدلی، همفکری و در زمان غیبت کبری امام زمان (عج) ، بر محور روحانیت ، مرجعیت و مهدویت استوار است.
ایشان با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب با رهبری امام عظیم الشان خمینی کبیر بوجود آمد ، ابراز داشتند : امام راحل در زمان غیبت امام زمان (عج) حرکت عظیمی را بوجود آورد که تا قیامت باید زمینه ساز حرکت جهانی مولود عالم باشد.

پس از ایشان حاج محمدرضا طالقانی از همراهان حضرت امام در نوفل لوشاتو پاریس و پرواز تاریخی انقلاب 57 با بیان اینکه مازندران خانه دوم من است گفت مازندرانی ها را دوست دارم زیرا مملو از عشق به ورزش هستند.
پس از آن ایشان به بیان خاطرات خود از حضرت امام در نوفل لوشاتو ، پرواز انقلاب و همراهی امام در روز دوازده بهمن 57 در بهشت زهرا و پس از آن تا زمان پیروزی انقلاب پرداختند که مورد استقبال گسترده دانشجویان قرار گرفت.
در ادامه دکتر رضا لحمیان ، ریاست دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان مازندران بیان داشتند : شخصیت امام خمینی (ره) نسبت به رهبران دیگران انقلاب ها دارای جایگاه بسیار والا و ارزند ه ای  بود.
ایشان خاطر نشان کردند : امید است به برکت دفاع مقدس و رشد و پیشرفت نسل جوان ، به جایگاهی دست یابیم که آیندگان به ما افتخار کند.
در پایان نیز از برگزیدگان برتر مسابقات کشتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مرکز با اهدای لوح سپاس و هدایایی قدردانی شد.