اولین جلسه شورای اداری واحد استانی مازندران

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۶۱ اخبار شیرپوینت
اولین جلسه شورای اداری واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران با حضور کلیه کارکنان برگزار شد.
اولین جلسه شورای اداری واحد استانی مازندران

آقاجانی رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران در این جلسه طی سخنانی تفاوت سازمان یادگیرنده با سازمانها را تغییر مثبت همگام با تغییرات محیطی و نوع نگرش به کار دانستند و اذعان کردند: در سازمانهای یادگیرنده به کار به عنوان بازی و تفریح نگریسته می شود و افراد دائما در حال یادگیری از کار هستند.

وی بیان اینکه تمام دغدغه کارکنان و مجموعه واحد استانی انجام هر چه بهتر وظایف سازمانی است، افزود: برنامه های کلان برای تبدیل دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران به یک دانشگاه نسل چهارم در حال برنامه ریزی است و انشالله بزودی به مرحله اجرا در می آید.

رئیس واحد استانی در خاتمه سخنانش خواستار تجزیه و تحلیل فرآیندها و امور واحد استانی و ارائه پیشنهاد از سوی کارکنان واحد استانی برای بهینه سازی امور در تمامی حوزه ها شدند.
شایان ذکر است این شورای به صورت هفتگی برگزار شده و در آن فعالیت های واحد استانی مورد ارزیابی و برنامه های آتی دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد.