چهارمین جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۷۷ اخبار شیرپوینت
جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران در روز چهارشنبه مورخ 20/03/94 راس ساعت 9:30 در سالن کنفرانس این دانشگاه  برگزار شد
چهارمین جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران

جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران در روز چهارشنبه مورخ 20/03/94 راس ساعت 9:30 در سالن کنفرانس دانشگاه  برگزار شد. در این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الهی آغاز شد.

پس از آن آقای دکتر آقاجانی  ریاست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم خسته نباشی  به کلیه همکاران ، موضوع این جلسه را- تبادل نظر و روشنگری در مورد مسائل جاری دانشگاه  عنوان کردند.در ادامه کارکنان واحد استانی هم ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های مربوط به حیطه فعالیت های خود به شرح دیدگاه ها و برنامه های خویش پرداختند.

در پایان دکتر آقاجانی ریاست دانشگاه  هم ضمن جمع بندی مسائل مطرح شده ،از همکاران واحد جهت پیگیری و حل مشکلات دانشگاه و دانشجویان تشکر و قدردانی بعمل آوردند. این جلسه با تصویب مواردی ،با ذکر صلوات بر پیامبر اعظم به پایان رسید.