بازدید مهندس حسین نیاز آذری نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل

۲۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۷۸ اخبار شیرپوینت
 جناب آقای مهندس نیاز آذری نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی پنجشنبه 21/3/1394 از خوشه فناوری های طیور، ماکیان و صنایع وابسته بازدید نمودند
بازدید مهندس حسین نیاز آذری نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی از  دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل

مهندس نیاز آذری نماینده محترم مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی پنجشنبه 21/3/1394 از خوشه فناوری های طیور، ماکیان و صنایع وابسته بازدید نمودند. در این جلسه واحدهای مستقر در  مرکز رشد خوشه های فناور طیور، ماکیان و صنایع وابسته نیز حضور داشتند. مهندس خسروی رییس مرکز سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل ضمن خوش آمدگویی به حاضرین ،گزارشی از فعالیت خوشه های فناور و مراکز رشد ارائه و به مشکلات موجود در حوزه فناوری اشاره نمودند. در ادامه واحدهای مستقر در مرکز رشد و خوشه های فناور به مشکلات و موانع موجود در حوزه کاری خود اشاره نمودند.

مهندس نیاز آذری ضمن ابراز خرسندی به جهت حضور در جمع فناوران و اعضای شرکت‌های دانش بنیان، بیان نمودند، کشوری قدرتمند است که در عرصه فناوری قوی باشد. ایشان با اشاره به اصول اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری، یک اصل آن را حمایت جدی از شرکتهای دانش بنیان دانست. ایشان  به لایحه ثبت اختراع که در مجلس در حال بررسی است اشاره و بیان نمودند مجلس بودجه خوبی به مباحث پژوهشی و پارک های علم و فناوری اختصاص داده است.