پنجمین جلسه شورای اداری دانشگاه جامع -علمی کاربردی استان مازندران

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۸۱ اخبار شیرپوینت
                                     پنجمین  جلسه شورای اداری دانشگاه جامع -علمی کاربردی استان مازندران

پنجمین  جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران در روز سه شنبه  مورخ 26/03/94 راس ساعت 8:30 در اتاق ریاست دانشگاه با مدیریت آقای محمدی، معاون فرهنگی و اجرایی دانشگاه برگزار گردید.  آقای محمدی پس از تلاوتی از آیات کلام الهی آغاز، ضمن خیر مقدم به کلیه همکاران، موضوع جلسه را اجرای منشور اخلاقی در دانشگاه جامع عنوان کردند.

ایشان اجرای اصول اخلاقی از قبیل اصل برابری، مشتری مداری، شفافیت، رعایت حقوق دیگران و اتحاد و انسجام در بین همکاران واحد استانی را در پیشبرد اهداف این دانشگاه را خواستار شدند. در ادامه  این جلسه کارکنان واحد  استانی نیز به شرح دیدگاه ها و برنامه های خویش پرداختند.

در پایان هم آقای محمدی ضمن جمع بندی مسائل مطرح شده و استماع نظرات همه حضار در جلسه، از همکاران واحد استانی جهت پیگیری و حل مشکلات دانشگاه و مراکز تشکر و قدردانی بعمل آوردند. این جلسه با تصویب مواردی، با ذکر صلوات بر پیامبر اعظم به پایان رسید.