بازدید دکتر حسنعلی آقاجانی و هیئت همراه از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۱۸۵ اخبار شیرپوینت
رئیس واحد استانی علمی کاربردی مازندران صبح امروز 31 خرداد از مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران بازدید نمودند.
بازدید دکتر حسنعلی آقاجانی و هیئت همراه از مرکز تحقیقات کشاورزی  و منابع طبیعی استان مازندران

محمودی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ضمن خیر مقدم به دکتر آقاجانی و هیئت همراه به این مرکز تحقیقاتی  ارائه گزارش  مرکز و معرفی ایستگاهای تحقیقاتی  استان مازندران را ارائه دادند.

در ادامه این جلسه آقاجانی  رئیس واحد استانی از توانمندی بالای این مرکز برای جذب سرمایه و اشتغال دانشجویان  رشته کشاورزی بیان کردند. ایشان از کارگروه تحقیقاتی دانشگاه علمی کاربردی  با همکاری مرکز  تحقیقات  کشاورزی مازندران خبر داد.در پایان آقاجانی رئیس واحد استانی از بخش های  مختلف کتابخانه و آزمایشگاهی این مرکز تحقیقاتی بازدید بعمل آوردند.