بیانیه رییس دانشگاه علمی کاربردی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی مبارزه با استكبار جهانی

۱۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۲۴۰ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۰۴
بیانیه رییس دانشگاه علمی کاربردی مازندران به مناسبت فرا رسیدن روز ملی مبارزه با استكبار جهانی
بیانیه  رییس دانشگاه علمی کاربردی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی مبارزه با استكبار جهانی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران به  به مناسبت فرا رسیدن سالروز‌ بزرگداشت 13 آبان - روز ملی مبارزه با استكبار جهانی - بیانیه ای صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

سیزده آبان، نقطه عطفی در تاریخ سترگ ملت آزاده و سرافراز ایران است. ملتی که تجلی تمام نمای استکبار ستیزی و آزادی خواهی در جهان به شمار می آید. ۱۳آبان ۹۴ مردم شریف ایران با تأسی از پیام آزادی خواهی سالار شهیدان به عالمیان نشان خواهند داد که همواره گوش به فرمان ولی امر خود در خط ولایت خواهند ماند و زیر بار ذلت طاغوت‌های زمان نخواهند رفت.

دکتر حسنعلی آقاجانی