دیدار ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه با فرماندهی سپاه کربلای استان مازندران

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۲۶۶ اسلایدر اخبار
دیدار ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه با فرماندهی سپاه کربلای استان مازندران

دکتر آقاجانی ریاست واحد استانی طی این جلسه با بیان اینکه دانشگاههای امروزی باید به سمت دانشگاههای نسل سوم(مهارت­محور؛ برای توان­افزایی دانشجویان جهت کار در مشاغل موجود جامعه) و چهارم (اشتغال­ محور؛ برای خلق مشاغل جدید در جامعه) پیش بروند، افزود: ما باید تمام سعی و تلاش خود را بکار ببریم تا دانشگاه علمی کاربردی به دانشگاه کارآفرین تبدیل گردد. دانشگاههای کارآفرین، دانش و فناوری خود را به راحتی به صنعت(جامعه) می­فروشند. و فارغ­التحصیلان­شان بعد از اتمام دوره درسی خود، به دنبال شغل نمی­گردند بلکه برای خود و دیگران مشاغل جدید ایجاد می­کنند.

در ادامه سردار بابایی فرمانده سپاه کربلای استان مازندراننیز ضمن ابراز علاقه به موضوع اشتغال بیان داشتند که هم اکنون باتوجه به نیازمبرم استان بهاقتصادخودکفاومقاومتی. ایشان همچنین در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: دراین اقتصادهیچ مسئول ومدیری منتظرابلاغ وفرمانازبالابرای رسیدن به خودکفائی وخوداتکایی نیست. بلکه هرکسی درهرجائی که هست تلاش ومجاهدت داردتابه سمت خوداتکایی وخودکفایی بانگرشتولیدملی ومحلی حرکت کند.