دیدار ریاست واحد استانی و هیئت همراه با مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا استان مازندران

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۲۶۷ اسلایدر اخبار
دکتر آقاجانی ریاست واحد استانی در این جلسه ضمن معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشتند: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها متولی نظام آموزش عالی مهارت محور، فناوری محورواشتغال محور(کارآفرین)درمقایسه با دیگردانشگاهها است.
دیدار ریاست واحد استانی و هیئت همراه  با مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا استان مازندران

دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها  متولی  نظام آموزش عالی مهارت محور، فناوری محورواشتغال محور(کارآفرین)درمقایسه با دیگردانشگاه ها است.

دانش آموختگان دانشگاه جامع قادرخواهند بود تا درمشاغل موجود جامعه ویا مشاغلی که برای اولین بارطراحی میگردند به گونه ای اثربخش ایفای نقش نمایند.

ایشان در ادامه مهمترین اهداف کلان دانشگاه را ایجاد ارتباط بین دانشگاه وصنعت(جامعه)مهارت افزایی شاغلین موجود درارگانها و همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید جهت رفع بیکاری جوانان دانستند.

سپس آقای مهندس شریعتی مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا استان مازندران با استقبال تمام از همکاری با دانشگاه جامع، در راستای اقتصاد مقاومتی در خصوص مسائلی به توافقاتی دست پیدا کردند. و فرمودند با توجه به ظرفیتهای استان مازندران، بسترهایی میشود ایجاد کرد که زمینه های درآمدزایی پایدار را در عین نیاز به منابع مالی معقول ایجاد کند.