برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم دانش آموخته مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 2 مازندران

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۲۸۲ اسلایدر اخبار
یادواره شهدای مدافع حرم ، بسیجی شهید علی جمشیدی و پاسدار شهید اسماعیل خانزاده از دانش آموختگان دانشگاه علمی – کاربردی نوشهر صبح روز شنبه مورخ 8/3/95 ساعت 10 با حضور خانواده شهدا ، روسای ادارات ،نهادها و سازمانهای شهرستانهای نوشهر و چالوس و مقامات استانی ، اساتید ، دانشجویان و مردم شهید پرور منطقه در سالن اداره ارشاد شهرستان نوشهر برگزار شد.این مراسم با نوای قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا ( ع) آغاز شد .و کلیپ مدافعان حرم ( چرایی جنگ مدافعان حرم )پخش شد. در ادامه:

یادواره شهدای مدافع حرم ، بسیجی شهید علی جمشیدی و پاسدار شهید اسماعیل خانزاده از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی نوشهر صبح روز شنبه مورخ 8/3/95 ساعت 10 با حضور  خانواده شهدا ، روسای ادارات ،نهادها و سازمانهای شهرستانهای نوشهر و چالوس و مقامات استانی ، اساتید ، دانشجویان و مردم شهید پرور منطقه در سالن اداره ارشاد شهرستان نوشهر برگزار شد.این مراسم با نوای قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران و صلوات خاصه امام رضا ( ع)  آغاز شد .و کلیپ مدافعان حرم ( چرایی جنگ مدافعان حرم )پخش شد. در ادامه:

حجت‌الاسلام علی سرلک عضو هیأت علمی دانشگاه هنر به عنوان سخنران جلسهدر یادواره شهدای مدافع حرم دانش‌آموخته دانشگاه علمی کاربردی نوشهر با اشاره به اهدافی که شهدای مدافع حرم دنبال می‌کنند، اظهار کرد: در مقابل این شهدا که اهداف و نیات آنها تبعیت از فرامین الهی است انسان‌هایی نیز یافت می‌شوند که به این دنیا چسبیدند و قصد جدایی از این لذت‌های دنیوی و مادی را ندارند.

این کارشناس علوم تربیتی با بیان اینکه در پیروی از حرکت امام خمینی(ره) در چهار نسل شهید داریم، گفت: دستاوردهای انقلاب تنها به اجرای پروژه‌های عمرانی خلاصه نمی‌شود، بلکه انسان‌های کامل مثل این شهدا دستاوردهای اصلی این انقلاب هستند که همه را شیفته خود کرده و ذخایر عالم بقا محسوب می‌شوند.وی نسل چهارم شهدا را شهدای مدافع حرم عنوان کرد و گفت: این شهدا جریان جدیدی را به‌راه انداختند که جمعی مانند جمشیدی‌ها و خانزاده‌ها ایجاد شدند و سلسله این شهدای نورانی در حال گسترش است.سرلک با اشاره به اینکه در ظاهر حرف شهدای مدافع حرم این‌ است که زینب(س) دوبار اسیر نمی‌شود، یادآور شد: حرف باطن شهدای مدافع حرم این است که نگدازیم کسی راه و سیره حضرت زینب(س) را خراب کند.

مسعود رضایی در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم دانش‌آموخته دانشگاه علمی‌کاربردی نوشهر  همرزم شهیدان «علی جمشیدی و اسماعیل خانزاده » که در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم رفتند تا ما بمانیم، اظهار کرد: اگر امروز در زمین و آسمان امن زندگی کرده و طی طریق می‌کنیم به‌دلیل رشادت‌ها و ایثارگری‌های مدافعان حرم در سوریه است.وی با بیان اینکه شهدا رفتند تا ما در امنیت بمانیم، خاطر‌نشان کرد: رزمندگان مدافع حرم امروز با جبهه کفر که تنها وهابیون نیستند بلکه دنیای استکبار است در مقابله و ستیز قرار دارند. همرزم شهدای مدافع حرم با تأکید بر اینکه ولایت‌پذیری باید در زندگی ما ساری و جاری شود و شهدا از ما به‌عمل بیشتر از شعار انتظار دارند، افزود: با توجه به اینکه شهدای مدافع حرم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقدام و عمل مزین شد برادری خود را ثابت کرده و در آغازین روزهای سال‌جاری وارد میدان اقدام و عمل شدند، بنابراین مسؤولیت ما در مقابل آنها مضاعف می‌شود. دلیر‌مردان لشکر عملیاتی 25 کربلای مازندران مانند دوران جنگ تحمیلی حرف اول را در سرزمین سوریه می‌زنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی نوشهر آقای علی محمودی عالمینیز با اشاره به اینکه فرزندان سپاه مازندران مایه دلگرمی مدافعان حرم هستند، گفت: امروز دلیر‌مردان لشکر عملیاتی 25 کربلای مازندران مانند دوران جنگ تحمیلی حرف اول را در سرزمین سوریه می‌زنند.علی محمود‌عالمی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد ویژگی‌های شهدای مدافع حرم، بیان کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری این شهدا برای اهل بیت (ع) و دفاع از حریم ایشان می‎‎جنگند و اگر آنها نبودند باید امروز در کرمانشاه و همدان با وهابی‌های داعش مبارزه می‌کردیم.وی شهادت در غربت را از دیگر ویژگی‌های شهدا مدافع حرم به اذعان مقام معظم رهبری دانست و یادآور شد: این سه ویژگی نشان می‌دهد که شهدا مدافع حرم علاوه بر اینکه در نزد مردم عزیز هستند برای مقام معظم رهبری نیز ارزش والایی دارند.رئیس دانشگاه علمی کاربردی نوشهر در پایان با اشاره به اینکه شهیدان اسماعیل خانزاده  و علی جمشیدی از دانش‌آموختگان مرکز علمی کاربردی نوشهر بودند، گفت: این مرکز بر خود فرض دانست که برای این دو دانش‌آموخته آسمانی مراسمی را برپا کند چرا که اگر این عزیزان نبودند که در خارج از مرزهای جغرافیایی میهن اسلامی دفاع کنند، الان باید در داخل کشور با دشمن مبارزه می‌کردیم.

در این مراسم که با حضور خانواده‌های شهدای مدافع حرم شهیدان جمشیدی و خانزاده برگزار شد از خانواده‌های این شهدا تجلیل شد و دخترخردسال شهید خان‌زاده نیزبا قرائت شعری فضای خاصی به این مجلس بخشید. در ادامه جلسه از جانباز مدافع حرم حمید پالوج دانشجوی رشته حقوق دانشگاه علمی کاربردی نوشهر تجلیل به عمل آمد و جلسه با مداحی مداح اهل بیت حاج آقا بذری خاتمه یافت.

این مراسم به همت بسیج ناحیه نوشهر، بسیج دانشجویی و پایگاه‌های مقاومت بسیج معراج و میثاق مرکز علمی کاربردی فرهنگ وهنر 2 نوشهر (مازندران) برگزار شد.