نماد کارآفرینی

۱۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۲۸۳ اسلایدر اخبار
ریاست عالیه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشست روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تاریخ 3/3/1395 از دکتر آقاجانی و همکاران به عنوان نماد کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور نام بردند و به پاس این زحمات از ایشان تقدیر کردند.
نماد کارآفرینی
پیام تبریک روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران:

جناب آقای دکتر حسنعلی آقاجانی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران

کارآفرینی علم تولید مشاغل جدید و راه اندازی زنجیره های شغلی است. کارآفرینی توسط افرادی انتخاب می شود که دارای خلاقیت و نوآوری بسیار بالایی می باشند و با تشخیص فرصت و انتخاب ایده مناسب، اقدام به ایجاد مشاغل جدید و مورد نیاز بازار می نمایند. این دسته افراد تمایل دارند تا با شناسایی مشکلات، نواقص، کمبود ها، خواسته ها، انتظارات و نیازهای موجود، در حال ظهور و پنهان در مصرف کنندگان، راه حل های جدیدی را به بازار در قالب کسب وکارهای نوآورانه معرفی کنند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مازندران مفتخراست که به واسطه همت عالی وبرنامه های خلاقانه جنابعالی در راستای نیل به دانشگاه های نسل سوم و چهارم (مهارت محور، فناوری محور، اشتغال محور و کسب و کار محور) اقدامات موثری را انجام داده است. رصد فرصت های کسب و کار دانشگاه، دعوت از سرمایه گذاران، ایجاد زنجیره های شغلی، ایجاد دفاتر کارآفرینی و مشاوره کسب و کار، راه اندازی مراکز رشد واحدهای فناوری و بسیاری از اقدامات ارزشمند، سبب آن شدند که ریاست عالیه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشست روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی در تاریخ 3/3/1395 از جنابعالی و همکاران به عنوان نماد کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور نام بردند و به پاس این زحمات از شما تقدیر کردند.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، ضمن تبریک این مهم که به حق ماحصل زحمات شایسته جنابعالی است، از درگاه ایزد منان خواستار است که در راستای ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی و تجلی کسب و کارهای نوین و فناورانه، هموراه پیروز و پیشتاز باشید.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران