نشست کمیته کارآفرینی در مرکز علمی - کاربردی هتلداری 95/3/17

۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۲۸۴ اسلایدر اخبار
دومین نشست کمیته کارآفرینی استان مازندران با حضور رییس و مسئولین دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان و مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان در مرکز علمی - کاربردی هتلداری برگزار گردید.
نشست کمیته کارآفرینی در مرکز علمی - کاربردی هتلداری 95/3/17

دکتر آقاجانی سرپرست دانشگاه جامع علمی – کاربردی در دومین نشست کمیته کارآفرینی با بیان اینکه کار آموزش را همه دانشگاه ها انجام می دهند تاکید کردند که ما بر اساس فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی – کاربردی باید در قالب ایجاد فناوری جدید اقدام نماییم.

ایشان همچنین اظهار داشتند: "در مراکز علمی – کاربردی بیش از 200 محصول تولید شده که برای تجاری سازی و عرضه به بازار مشکل داریم! "

دکتر گرزین مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان نیز با حضور در این نشست اظهار داشتند که برای رفع معضل بیکاری پای کار هستیم و خطاب به دانشگاه جامع بیان داشتند که با همگرایی، تفاهم و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر می توانیم کار را به پیش ببریم و اقدام جزیره ای جواب نمی دهد.

در پایان این نشست تصویب گردید ضمن امضای تفاهم نامه بین دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای، سالن مرکز علمی – کاربردی هتلداری به فن بازار تبدیل شود تا از این پس مراکز و دانشجویان علمی – کاربردی بتوانند از این فضای مناسب استفاده کنند و از این طریق ایده و محصول تبدیل به کسب و کار گردد.