۰۹ تیر ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۲۸۷ اسلایدر اخبار
برگزاری اولین جلسه دفاع دانشجویان ارشد در سطح مراکز علمی - کاربردی مازندران 95/4/6 در مرکز علمی - کاربردی جهاد کشاورزی ساری

برگزاری اولین جلسه دفاع دانشجویان ارشد در سطح مراکز علمی - کاربردی مازندران در مرکز علمی - کاربردی جهاد کشاورزی ساری برای دو تن از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تولید برنج ارگانیک در تاریخ 95/4/6 برگزار گردید. در این جلسه که با حضور ریاست مرکز دکتر محمودی، ناظر واحد استانی مهندس شاهانی و اساتید راهنما، مشاور و داوران برگزار گردید، دانشجویان مذکور به ارائه پایان نامه های خود پرداختند و در پایان به سئوالات طرح شده، پاسخ دادند.

نهایتا هر دو دانشجو موفق به دریافت درجه کارشناسی ارشد گردیدند.