اجرای طرح هجرت توسط مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل 2 لغایت 14 مرداد 95

۲۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۲۹۹ اسلایدر اخبار
اجرای طرح هجرت توسط مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل
اجرای طرح هجرت توسط مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل 2 لغایت 14 مرداد 95

مرکز فرهنگ و هنر واحد 5 آمل با توجه به استقبال دانشجویان  جهت خدمت به کودکان و نوجوانان مناطق محروم، تحت نظارت سازمان بسیج استان و شهرستان آمل، بار دیگر برنامه های آموزشی"طرح هجرت" را از تاریخ شنبه 2/5/95 آغاز و در مورخه 14/5/95 به انجام رساند.

­ در این برنامه که با شرکت 24دانشجوی علاقمند و کارآزموده در 8گروه سه نفری در­ دو روستای"تازه آباد"و "سیالش" به مدت 12روز به اجرا درآمد، تعداد 75 دانش  آموز روستای "تازه آباد" و 60نفر از دانش آموزان روستای"سیالش" تحت آموزش قرار گرفتند.

­  اکثر  دانش آموزان در مقاطع تحصیلی ابتدایی و دوره اول دبیرستان بودند که در­ رشته های قرآن و عترت، نقاشی، زبان انگلیسی، ادبیات ­ فارسی، کامپیوتر، ریاضی، بافتنی و خیاطی آموزش دیدند.­­ در کنار آموزش فوق، مادران دانش آموزان نیز با حضور در کلاسها به قرائت و آموزش قرآن مجید می پرداختند.

در این مدت مسوول محترم بسیج استان(جناب آقای نوری) و ­مسوول بسیج شهرستان(جناب سرهنگ اکبری)، بخشدار، دهیارها و اعضاء شورای هردو روستا از برنامه بازدید به عمل آورده و مراتب رضایت خود را به دانشجویان و اهالی روستا اعلام کردند.

­در برنامه اختتامیه با حضور کلیه دانشجویان و دانش آموزان و قاطبه ی ­خانواده های آنان و نیز نماینده فرمانده بسیج استان، شهرستان و اعضاء شورای هر دو روستا به انجام رسید.

­از طرف مرکز نیز در روز اختتامیه هدایایی مثل کتاب، دفتر، مداد رنگی و ......  برای  هر یک از دانش آموزان تهیه و توسط رئیس مرکز فرهنگ و هنر 5 و اعضاء شورای روستا به آنان اهدا گردید.