نشست رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور با روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران 95/6/3

۰۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۰۰ اسلایدر اخبار

همزمان با گرامیداشت هفته دولت، نشست صمیمانه رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور با روسای مراکز علمی – کاربردی مازندران به اهتمام واحد استانی مازندران و به میزبانی مرکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر واحد 2 مازندران برگزار گردید.

در این نشست آقای دکتر آقاجانی رئیس واحد استانی مازندران ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان برنامه های استراتژیک و چالش های پیشروی آموزشهای علمی – کاربردی پرداخت.

روسای مراکز علمی – کاربردی استان نیز مشکلات و انتظارات خود را بیان کردند.

آقای دکتر امید، ضمن اشاره به فرصت طلایی موجود در برنامه ششم که توجه به بحث مهارت آموزی است و با توجه به گشایشهای اقتصادی، احیاء بازار کار و نیاز به نیروهای ماهر افزونتز، بیان داشتند دانشگاه جامع علمی – کاربردی با توجه به رسالت تربیت نیروهای مهارتی، شانس بیشتری برای پاسخگویی به نیازهای بازار دارد و می تواند کمک حال دولت در حل مشکلات اقتصادی باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی کشور، از راه اندازی طرح منطقه ای در دانشگاه جامع علمی – کاربردی خبر داد و افزود که مقرر است کشور به ده منطقه تقسیم بندی شود تا نقطه نظرات هر منطقه جمعبندی و به ستاد مرکزی اطلاع رسانی شود.

دکتر امید به مراکز توصیه نمودند که ظرفیتهای منطقه را شناسایی کنند و رشته های جدید متناسب با بازار کار را اجرا نمایند.