اعلام نحوه تکمیل ظرفیت دوره کاردانی نیمسال اول 96- 95 در مراکز آموزش علمی – کاربردی

۰۴ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۱۷ اسلایدر اخبار

جلسه هماهنگی ستاد دانشگاه جامع علمی کاربردی و واحدهای استانی برای تکمیل ظرفیت نیمسال اول سال تحصیلی 95-96 در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این جلسه با حضور نمایندگان تمامی واحدهای استانی، نماینده سازمان سنجش و با هدف تشریح ضرورت تکمیل ظرفیت و اتخاذ رویه واحد میان مراکز آموزشی برگزار شد.

در این جلسه نماینده سازمان سنجش و آموزش کشور جزئیات مربوط به پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت را تشریح کرد .

لازم به ذکر است اطلاع رسانی در این خصوص از طریق پرتال دانشگاه و سایت سازمان سنجش آموزش انجام می پذیرد و داوطلبان جهت آگاهی از زمان و نحوه تکمیل ظرفیت می توانند به پرتال­های ذکر شده و یا به مراکز علمی کاربردی استان مازندران مراجعه نمایند.