برتری بلامنازع واحد استانی مازندران در چهارمین دوره مسابقات کشتی قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی با یک مقام قهرمانی و یک مقام نائب قهرمانی

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۳۲ اسلایدر اخبار

چهارمین دوره مسابقات کشتی قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی در در دو رشته آزاد و فرنگی، در پایان با قهرمانی مازندران و خراسان رضوی به پایان رسید.

در رشته کشتی آزاد همانطور که انتظار می رفت واحد استانی مازندران به مقام قهرمانی دست یافت. واحد استانی لرستان دوم شد و واحد استانی همدان مقام سوم را کسب کرد.

در رشته فرنگی واحد استانی خراسان رضوی مقام اول، واحد استانی مازندران مقام دوم و واحد استانی لرستان به کسب رتبه سوم نایل شد.