برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه مهندسی فناوری ارشد در مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل ( فذا) 95/12/11

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۴۴ اسلایدر اخبار

جلسه دفاع از پایان نامه اولین دوره دانشجویان مهندسی فناوری ارشد رشته بهینه سازی تولید قطعات صنعتی در روز چهارشنبه  مورخ 95/12/11 در مرکز علمی کابردی فولادین ذوب آمل (فذا) برگزار گردید. در این جلسه شش نفر از دانشجویان این مرکز، پایان نامه های خود را با موضوع کلان پروژه کاهش ضایعات،رفع عیوب و بهینه سازی تولید قطعات فوق ایمنی خودرو 405 ارائه نمودند. این دانشجویان موفق به ارائه پیشنهاداتی در خصوص بهینه سازی شرایط ریخته گری قطعات فوق ایمنی نظیر بازویی اتاق، بازویی چرخ و سگدست پژو 405 در خط تولید شرکت فولادین ذوب آمل شدند. این جلسه با حضور اساتید راهنما و داور آقایان دکتر مرتضی حسین زاده امیردهی، دکتر قدیر اسماعیلی، دکتر مجید عباسی فیروزجاه و دکتر عباس ذوالفقاری و راهبر کلان پروژه آقای دکتر محمدباقر لیمویی و نماینده واحد استانی آقای مهندس اسد شاهانی  و جمعی از دانشجویان علاقه مند در سالن کنفرانس مرکز فذا تشکیل گردید. لازم به ذکر است کلیه هزینه های مربوط به پروژه های مذکور با مساعدت جناب آقای حبیب اله اردشیر مدیر عامل محترم شرکت فذا توسط این شرکت صنعتی پرداخت گردیده است.

( ۱ )