برگزاری همایش بزرگداشت شهدای دانشجوی دانشگاه جامع و اعزام خانواده شهدا به مشهد مقدس

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۴۷ اسلایدر اخبار

اولین همایش بزرگداشت شهدای دانشجوی دانشگاه جامع در تاریخ 95/12/19 در مشهد مقدس برگزار گردید. به همین مناسبت و از چند روز قبل خانواده های شهدای دانشجوی دانشگاه در مازندران با هماهنگی سازمان مرکزی و واحد استانی به مشهد اعزام گردیدند و تمهیدات لازم برای تهیه بلیط و اسکان این خانواده های معزز به عمل آمد. در همایش مذکور به هر یک از خانواده ها لوح یادبود، دانشنامه افتخاری و هدایایی تقدیم گردید و مقام این عزیزان گرامی داشته شد. اسامی شهدا: شهید رضا حاجی پور، شهید حمزه حاجی پور، شهید سید جلال حبیب الله پور، شهید علی عابدینی و شهید روح الله صحرایی.