آخرین نشست هیات رییسه با روسای واحدهای استانی دانشگاه در سال جاری 95/12/19

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۰۳۵۰ اسلایدر اخبار
آخرین نشست هیات رییسه با روسای واحدهای استانی دانشگاه در سال جاری
آخرین نشست هیات رییسه با روسای واحدهای استانی دانشگاه در سال جاری 95/12/19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان مازندران، این جلسه با حضور دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی، معاونین دانشگاه جامع، روسای واحدهای استانی از جمله دکتر جعفری سرپرست واحد استانی مازندران در تاریخ 95/12/19 در شهر مقدس مشهد برگزار گردید. در این جلسه آخرین اقدامات انجام شده دانشگاه در سال جاری مطرح شد و سیاست های کلی دانشگاه در سال آینده مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت تا همه واحدهای استانی دانشگاه بتوانند با در نظر گرفتن این برنامه ها برای سال آینده واحدهای  دانشگاهی خود برنامه ریزی نمایند. ضمنا، در این نشست معاونان دانشگاه در خصوص فعالیت های سال آینده، به تشریح  برنامه های حوزه ذیربط پرداختند. همچنین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به عنوان مسوول بزرگداشت فعالیت های بیست وپنج ساله دانشگاه انتخاب و اعلام گردید.