رونمایی از محصول فناورانه پهپاد ناجی غریق

۲۲ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۶۰ اخبار
با حضور جناب آقای دکتربزرگ ‌حداد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه‌ و جناب آقای دکتر جعفری رییس دانشگاه‌جامع علمی‌کاربردی مازندران از محصول فناورانه پهپاد ناجی غریق رونمایی شد.
 رونمایی از محصول فناورانه پهپاد ناجی غریق

با توجه به آنکه مازندران 338 کیلومتر ساحل در خزر دارد و بر اساس آمار میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، 90 درصد مسافران با هدف استفاده از سواحل دریا به این استان سفر می کنند، متاسفانه سالانه با تعداد بالای غریق مواجه است. پهپاد ناجی غریق با قابلیت ارسال سریع و مطمئن تجهیزات امدادی به غریق توسط جمعی از اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور (سکان) سیمرغ ساخته شد.

گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید

این پهپاد، در حاشیه نشست هم اندیشی روسای مراکز علمی کاربردی مازندران در تاریخ 19 فروردین 1396 در بابلسر، با حضور جناب آقای دکتر بزرگ ‌حداد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه‌علمی‌کاربردی و جناب آقای دکتر جعفری رییس دانشگاه‌جامع علمی‌کاربردی مازندران، رونمایی شد. شایان ذکر است پهپاد ناجی غریق توسط هیات نجات غریق و غواصی استان مازندران مورد آزمایش و تایید قرار گرفت که منجر به سفارش خرید این محصول نیز گردید.