بازدید سرپرست دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استانی مازندران از مرکز آموزش مهندسی دریایی محمودآباد 96/1/28

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۶۵ اسلایدر اخبار

به گزارش واحد روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مازندران از مرکز آموزش مهندسی دریایی محمودآباد بازدید کرد.

دکتر ناصر جعفری در این بازدید از مجموعه امکانات و تجهیزات آموزشی این مرکز بازدید به عمل آورد. همچنین در جلسه ای که با حضور کاپیتان طلایی تبار مدیرعامل شرکت ملی نفتکش پارس برگزار گردید، برقراری مجدد دوره های آموزشی علمی کاربردی برای مرکز آموزش مهندسی دریایی محمودآباد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.