اجرای طرح پنجه های کارآمد (تعمیرات خودرو) توسط اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی سکان سیمرغ در استان مازندران

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۶۷ اسلایدر اخبار
اجرای طرح پنجه های کارآمد (تعمیرات خودرو) توسط اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی سکان سیمرغ  در استان مازندران

طرح پنجه های کارآمد (تعمیرات خودرو) در ایام نوروز 96 با موفقیت در 17 ایستگاه ثابت و سیار و حتی مشاوره تلفنی انجام گردید. اساتید و دانشجویان مرکز علمی کاربردی سرای کیفیت اندیشان نوآور (سکان) سیمرغ با استقرار در محورهای مواصلاتی استان مازندران با نام و آرم دانشگاه جامع علمی کاربردی، مشغول خدمات رسانی به خودروهای مسافران محترم نوروزی شدند. همچنین به جهت اجرای موفق این طرح و درخواست مسافران محترم، مقرر شد این طرح در تابستان امسال نیز به اجرا در آید.

شایان ذکر است عنوان طرح پنجه های کارآمد برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است و دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در نظر دارد سایر خدمات دانشگاه را نیز برای مردم و مسافران این استان با هدف بهبود برند دانشگاه جامع علمی کاربردی و تحت عنوان پنجه های کارآمد، ارائه نماید.