نشست روسای واحدهای استانی منطقه 2 کشور در ساری

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۷۹ اسلایدر اخبار
نشست روسای واحدهای استانی منطقه 2 کشور در ساری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان مازندران

نشست روسای واحدهای استانی منطقه 2 کشور (مازندران گیلان و گلستان) صبح و بعد از ظهر روز چهارشنبه 3 خرداد در سالن جلسات واحد استانی مازندران تشکیل گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر جعفری رییس واحد استانی ضمن عرض خیرمقدم، تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر و تقدیر از حماسه سازی ملت بزرگ ایران در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در ادامه جلسه گزارشی از وضعیت مراکز علمی-کاربردی استان مازندران ارائه نمود.

دکتر جعفری به کسب افتخارات علمی در حوزه فناوری در دانشگاه علمی کاربردی مازندران اشاره کرد و افزود: امسال یکی از  دانشجویان مرکز علمی کاربردی کارآموزان چالوس موفق به  کسب دیپلم افتخار و مقام دوم جهانی در مسابقات اختراعات ژنو شد.

آقای دکتر صادقی رییس واحد استانی گیلان ضمن ارائه توضیحات راجع به منطقه بندی، به بررسی مفاد اساسنامه منطقه پرداختند و پیشنهاداتی را برای ارائه ستاد مرکزی اظهار نمودنند.

آقای دکتر دهقانی رییس واحد استانی گلستان هم استفاده از تجارب استان‌های شمالی را گام مؤثر در پیشرفت مراکز این دانشگاه‌ها دانست و اظهار کرد باید از ظرفیت این سه استان‌ به نحو بهینه­ای استفاده نمود.

در حاشیه این نشست آقای خسروی رییس مرکز علمی کاربردی سکان و رییس مرکز رشد خوشه فناور ماکیان نیز توضیحاتی را در رابطه با نحوه درخواست مجوز مرکز رشد به اعضای شورای هماهنگی منطقه 2 کشور ارائه کردند.