بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی مازندران از شرکت ابتکار ایمن ساز محمودآباد

۱۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۸۳ اسلایدر اخبار

دکتر جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران به اتفاق دکتر معتمدزادگان رئیس پارک علم و فناوری مازندران و دکتر جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران در تاریخ 10 خرداد 1396 از مجموعه شهدای ناوچه پیکان و بالاخص از شرکت ابتکار ایمن ساز محمودآباد بازدید کردند. شایان ذکر است این شرکت در حوزه فناوریهای نوین مهندسی دریایی فعالیت می کند و ناخدا روزبه نخستین مدیرعامل آن از نخبگان صنعت دریایی کشور می باشد.

همچنین در رابطه با چگونگی ادامه همکاری آموزش های علمی کاربردی مجموعه مهندسی دریایی محمودآباد با  دانشگاه جامع علمی کاربردی بحث و گفتگو گردید. در همین رابطه مقرر شد با کوشش شرکت ملی نفتکش ایران، دوره های کاردانی و کارشناسی مهندسی مکانیک کشتی و مهندسی ناوبری مجددا در این مرکز راه اندازی گردد.