برگزاری دوره تربیت مدرس برای متقاضیان تدریس فراخوان بهمن 95

۰۲ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۹۴ اسلایدر اخبار
برگزاری دوره تربیت مدرس
برگزاری دوره تربیت مدرس برای متقاضیان تدریس فراخوان بهمن 95

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی - کاربردی مازندران، دوره تربیت مدرس برای متقاضیان فراخوان بهمن 95 بر اساس لیست ارائه شده به مراکز استان (پذیرفته شدگان اولیه) و به صورت دوروزه در هفته آینده برگزار می گردد.

این دوره در قالب دو گروه و به میزبانی دو مرکز علمی کاربردی استان به شرح ذیل برگزار می شود:

گروه اول شامل متقاضیان تدریس که مراکز علمی کاربردی شهرهای ساری و بهشهر را (بر اساس لیست فوق الاشاره) انتخاب کرده اند، دوره مذکور در تاریخ 8 و 9 مرداد 1396 در مرکز علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران به آدرس: ساری جاده ساری به کیاسر بعد از عبور پهنه کلا- روبروی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، راس ساعت 9 صبح برگزار می گردد.

گروه دوم شامل متقاضیان تدریس که سایر مراکز علمی کاربردی از قائمشهر تا غرب استان را (بر اساس لیست فوق الاشاره) انتخاب کرده اند، دوره مذکور در تاریخ 10 و 11 مرداد 1396 در مرکز علمی کاربردی فولادین ذوب آمل به آدرس: آمل خیابان امام خمینی کوی آفتاب 36، راس ساعت 9 صبح برگزار می گردد.

لازم به ذکر است، کلیه متقاضیان خبره که قبلا تاییدیه هیات ممیزه دانشگاه را اخذ نمودند، می بایست جهت اخذ کد مدرسی در دوره مذکور شرکت نمایند.

شرکت در دوره های تربیت مدرس شرط لازم برای اخذ کد مدرسی بوده و شرط کافی برای آن تاییدیه صلاحیت عمومی و هیات اجرایی جذب می باشد.