آغاز ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای بدون آزمون سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه جامع علمی- کاربردی

۰۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۰۳۹۶ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران،  دکتر ناصر جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم با در نظر گرفتن آیین نامه نظام آموزش های مهارتی وفناوری و سیاست های کلی اشتغال، هدف اصلی خود را تربیت نیروهای انسانی کارآفرین، ماهر و متخصص براساس نیاز بازار کار می داند.

وی افزود: بر این اساس رشته های آموزشی دانشگاه در مقطع کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای علاوه بر رفع نیاز بازار کار و دستگاه های اجرایی، مهارت محور بوده و با افزایش توان مهارتی دانشجویان، دانش آموختگان را به سمت خود اشتغالی و تجاری سازی علم سوق می دهد.

دکتر جعفری اعلام کرد: ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ از ۲ مرداد شروع شده و تا ۹ مرداد ادامه دارد. متقاضیان می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اقدام به ثبت نام اینترنتی نمایند.

وی درخصوص روش پذیرش در دوره های بدون آزمون دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: پذیرش دانشجو در هر یك از كدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل كل مندرج در گواهینامه معتبر دیپلم، نوع دیپلم و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان، بومی بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی كاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد.

دکتر جعفری اضافه کرد: دانش‌آموزان سال آخر متوسطه که حداکثر تا تاریخ31 شهریورماه سال جاری موفق به اخذ مدرک دیپلم خواهند شد مجاز به شرکت در پذیرش مهرماه سال 96 خواهند بود.

داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های مراکز علمی کاربردی  یا واحد استانی مازندران به شماره  ۰۱۱۳۳۳۴۵۹۲۰ تماس حاصل فرمایند.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران